fbpx

Idiomes per a empreses

La nostra metodologia

Per la seguretat de tots, las classes presencials no estaran disponibles durant la pandèmia de COVID-19.

Linguae ofereix cursos d’idiomes d’acord amb las exigències dels seus clients. 

El nostre equip s’encarregarà d’avaluar les necessitats lingüístiques dels alumnes (nivell inicial, objectius i exigències professionals). Així incluïm al pla d’estudis personalitzat temes i activitats que s’adapten a l’estil d’aprenantatge del grup o de l’alumne.

Per a complir amb els objetius de l’empresa, Linguae dissenya curssos per a donar als seus treballadors les competèncias lingüístiques que necessiten, i així optimizar el seu acompliment dins de l’empresa. 

Recolzant-nos en els punts anteriors i en l’experiència dels nostres professors, elaborem un temari o syllabus, el qual l’empresa podrà consultar en tot moment per a seguir el progrés constant dels seus treballadors.

El nostre programa d’estudis inclou activitats dinàmiques i fins i tot projectes de classe que serviran de manera eficient per a consolidar els coneixements i habilitats adquirides durant les tutories.

Els nostres professors avaluen constantement els seus alumnes. Al final de cada curs, reben un informe detallant les habilitats aconseguides, amb recomanacions individualizades per a que continuïn amb el seu progrés.

Cursos subvencionats

Vols fer cursos sense cost per a la teva empresa?
Vols millorar el teu RSI (ROI)?

Totes les empreses disposen d’un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors, fins i tot les noves pymes amb un màxim de 5 treballadors. 

Aquest crèdit pot ser aplicat als nostres cursos. Linguae és una entitat organizadora de bonificacions amb Fundae (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo), sense cost adicional per a clients. 

Per poder explicar-te millor el procés, concerta una cita amb nosaltres sense cap compromís.

Plataforma online

Et presentem la nostra plataforma online Linguae. Molt intuïtiva i de fàcil navegació, permet que l’alumne es pugui concentrar en el seu curs i assimilar els coneixements naturalment.