fbpx

Qui som

Som professores i empresàries amb més de 10 anys d’experiència no només en l’ensenyament d’idiomes, sinó que també en la gestió de cursos per a empreses. Hem unit els nostres coneixements per tal que Linguae sigui el punt de referència perquè empresaris i professionals desenvolupin una estratègia d’aprenantatge amb un ritme que s’adapti a la seva vida professional, de manera que puguin communicar-se effectivament en el menor temps possible. 

Per nosaltres és molt important que el professor o professora pugui complir amb les expectatives dels seus alumnes, per la qual cosa ens encarreguem de seleccionar el professional nadiu o de nivell nadiu que aconsegueixi entendre millor els objectius dels alumnes, reunint a la pràctica tots els seus coneixements i experiència per aconseguir-los.

A Linguae creiem que l’ensenyament híbrid o blended ha de ser ser impartit en mode dinàmic, que ha de comptar sempre amb una bona  interacció entre professores i alumnes. Per aquest motiu, la nostra plataforma d’ensenyament online afavoreix l’intercanvi que busquem, cosa que contribueix al creixement ràpid del vocabulari. Gràcies al nostre pla veritablement interactiu tindrà sempre un professional disponible per aclarir dubtes quan sigui necessari, millorant considerablement la confiança que es necessita al parlar.

A Linguae posem a disposició el millor de la nostra experiència professional al servei de professionals

Equip

Myriam Guélat

Directora general i de finances

Erika Montoya

Directora d’estudis i RH